Çalca Şehit Mustafa Hakan Kacar İlkokulu
Çalca Köyü/Hocalar/AFYONKARAHİSAR

VİZYON

Daha iyisi her zaman vardır inancıyla; Akademik başarısı her sene artan, Eğitim bölgesinde gelişmelerin öncüsü olan ve eğitimi temel ihtiyaç olarak hissettiren Öğrencilerini hayata ve bir üst öğrenime en iyi şekilde hazırlayan bir kurum olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizi; Milli Eğitimin Genel Amaçları ve Temel İlkeleri doğrultusunda, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş, Her şartta başarıyı elde edebilecek özgüveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen,21.yüzyılın değişen şartlarına ayak uydurabilecek, Ekip çalışmasına inanmış, Ülke çıkarlarını her şeyin üstünde tutan bireyler olarak yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Normal